Home > Rijschool Ter Aar

Rijschool Ter Aar

Rijschool Ter Aar? Geen probleem! Rijschool Eren is een rijschool uit Alphen aan den Rijn, maar lessen vanuit dorpen in de regio Alphen aan den Rijn, zoals Ter Aar, is geen enkel probleem. Wij zijn een vooruitstrevende auto rijschool met ervaren en vakbekwame instructeurs. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. Wij leiden al enige jaren mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes! Bij Rijschool Eren sta jij, als leerling, altijd centraal. Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen en in welk tempo je je rijbewijs wilt halen. Gaat iets je te snel of wellicht te langzaam? Laat dit dan vooral weten aan jouw instructeur.

Ik woon in Ter Aar, word ik opgehaald?

Ja, wij halen je thuis op. Indien je buiten de examenregio woont, adviseren wij je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat 25% van jouw rijlestijd onnodig verloren gaat. Rijschool Eren verzorgt vooral rijles voor leerlingen in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving. Als jij in Ter Aar woont val jij netjes binnen de regio en kunnen wij je dus gewoon thuis ophalen bij aanvang van je les.

Ben jij op zoek naar een rijschool Ter Aar?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij bieden een mogelijkheid tot een intakeles. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een intakeles (proefles) dan is dit compleet vrijblijvend. Er kan dus van een proefles gebruik worden gemaakt zonder dat er een verdere samenwerking uit voort hoeft te komen.

Slagingspercentage

Ons slagingspercentage is hoog omdat wij professioneel les geven met oog voor detail en veiligheid. Een goede rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer! U kunt voor ons slagingspercentage en verdere gegevens over onze prestaties terecht bij het CBR. Hier toont men altijd een kloppend, compleet en accurate weergave van onze prestaties.

Wat zijn de kosten?

Wat kost het lessen bij Rijschool Eren? Bij onze rijschool Ter Aar hanteren wij verschillende pakketten. Deze pakketten zijn verdeeld in pakket A, pakket B, pakket C en pakket D. Deze pakketten bevatten 20, 30, 35 en 40 uren rijles. Naast de verschillende uren die de pakketten bevatten is er ook een verschil in de examens/toetsen die bij het pakket zijn inbegrepen. Alle pakketten zijn inclusief het praktijkexamen. Alleen bevatten pakket B, pakket C en pakket D ook een “ttt” oftewel een tussentijdse toets. Benieuwd wat de kosten van de verschillende pakketten precies zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze tarieven.

Waar geeft Rijschool Eren nog meer rijles?

Uiteraard is Ter Aar niet de enige locatie waar Rijschool Eren les geeft. Naast Alphen aan den Rijn geven wij les in veel meer plaatsen in de omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Leimuiden, Boskoop, Nieuwkoop, maar ook omgeving Leiden. Benieuwd waar wij allemaal lessen? Neem dan eens een kijkje in onderstaande lijst met locaties;

Wil jij gaan lessen?

Ben jij op zoek naar een rijschool in Ter Aar en lijkt het je wel wat om eens het gesprek aan te gaan over de mogelijkheden en wellicht een proefles in te plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!