Home > Rijschool in Leiden

Rijschool in Leiden

Rijschool Eren is de beste rijschool in Leiden en omgeving!

Rijschool Leiden

Rijschool Leiden? Geen probleem! Rijschool Eren is een rijschool uit Alphen aan den Rijn, maar lessen vanuit dorpen in de regio Alphen aan den Rijn, zoals Leiden, is geen enkel probleem! Wij zijn een vooruitstrevende auto rijschool met een ervaren en vakbekwame instructeur. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. Wij leiden al enige jaren mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes!

Ben jij op zoek naar een rijschool Leiden?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij bieden een mogelijkheid tot een intakeles. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een intakeles (proefles) dan is dit compleet vrijblijvend. Er kan dus van een proefles gebruik worden gemaakt zonder dat er een verdere samenwerking uit voort hoeft te komen.

Slagingspercentage

Ons slagingspercentage is hoog doordat we professioneel les geven met oog voor detail en veiligheid. Een goede rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer! U kunt voor ons slagingspercentage en verdere gegevens over onze prestaties terecht bij het CBR.

Wat zijn de kosten?

Wat kost het lessen bij Rijschool Eren? Bij onze rijschool Leiden hanteren wij verschillende pakketten. Deze pakketten zijn verdeeld in pakket A, pakket B, pakket C en pakket D. Deze pakketten bevatten 20, 30, 40 en 50 uren rijles. Naast de verschillende uren die de pakketten bevatten is er ook een verschil in de examens/toetsen die bij het pakket zijn inbegrepen. Alle pakketten zijn inclusief het praktijkexamen. Alleen bevatten pakket B, pakket C en pakket D ook een “ttt” oftewel een tussentijdse toets. De kosten voor een losse les zijn slechts €40 per uur. Ook examens/toetsen zijn los verkrijgbaar. Voor een praktijkexamen zijn de losse kosten €250, voor een tussentijdse toets (ttt) zijn de kosten €200 en voor een herexamen zijn de kosten €220. Uiteraard is het voordeliger om te kiezen voor onze pakketten. Voor een verdere toelichting van de pakketten en de kosten verwijzen wij u naar onze Rijlessen & Tarieven.

Ben jij op zoek naar een rijschool in Leiden?


CONTACT OPNEMEN