Rijles in een Audi A3? Dat kan bij Rijschool Eren!

Rijles in een Audi A3? Dat kan bij Rijschool Eren!

Iedereen die een beetje bekend is met Rijschool Eren kent ons als de rijschool die les geeft in een Skoda. Echter mogen wij nu bekend maken dat wij vanaf nu rijles bieden in een Audi A3! Iets waar wij natuurlijk enorm trots op zijn!

Waarom rijles in een nieuwe auto?

Het is erg van belang dat een lesauto regelmatig wordt vervangen. Zo is het een stuk veiliger voor zowel instructeur als leerling om in een nieuwe auto te lessen. Daarnaast is het van belang dat een leerling zich op zijn gemak voelt in een auto en zich geen zorgen hoeft te maken over of de auto het wel goed doet. Bij Rijschool Eren vinden wij deze punten namelijk erg belangrijk. Naast de kwaliteit van de auto en de resultaten die dit voor ons en onze leerlingen zal gaan opleveren, hopen wij met deze nieuwe auto nog vele veilige kilometers te kunnen maken.

Ben jij benieuwd hoe het is om te lessen in een Audi A3? Vraag dan een proefles aan!

lesauto

Massage tijdens je rijles?

Onze nieuwe auto is een Audi Quattro. Quattro is een permanente vierwielaandrijving die zorgt voor ongekende grip, tractie en veiligheid. Onder welke omstandigheden dan ook, altijd de best denkbare controle en een geweldige wegligging. Naast de vierwielaandrijving, beschikt onze auto ook over aan panorama dak, navigatie op de display en massage tijdens de rijles. Zoals al eerder gezegd hopen wij op deze manier onze leerlingen het beste te kunnen bieden!

Heb jij vragen over onze Rijschool? Stel dan gerust je vraag!