Heading
0+ Geslaagde leerlingen
0% Slagingspercentage eerste examen
0 Jaar ervaring
0% Slagingspercentage tweede examen

Is het tijd om je BE rijbewijs te gaan halen?

Heb je de juiste leeftijd bereikt? Moet je voor je werk een BE rijbewijs hebben? Of is het gewoon tijd om aan je BE rijbewijs te gaan beginnen? Dan ben je bij Rijschool Eren aan het juiste adres. Je BE rijbewijs halen doe je namelijk bij ons. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar lessen ook in plaatsen in de omgeving. Heb jij vragen over het halen van je BE rijbewijs? Over Rijschool Eren? Of over rijlessen in het algemeen? Stel dan gerust je vraag aan ons!

Je BE rijbewijs halen doe je bij Rijschool Eren!

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool? Wil je je rijbewijs halen? Stop dan met zoeken! Bij Rijschool Eren ben jij namelijk op de goede plek. Bij ons staan kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit op de eerste plaats. Wij zijn een vooruitstrevende auto rijschool met een ervaren en vakbekwame instructeur. Naast de kwaliteiten van onze instructeur, verschillen wij ook met andere rijscholen met de auto waarin wij lessen. Wij lessen namelijk in een Audi!

Je BE rijbewijs halen. Wat kost dat?

Je wil je BE rijbewijs halen, maar dit moet natuurlijk ook niet al te duur uitvallen. Alhoewel het geld natuurlijk niet je belangrijkste reden hoort te zijn bij het kiezen van een rijschool maar de kwaliteit van de opleiding zelf, begrijpen wij erg goed dat dit weldegelijk een grote rol speelt. Benieuwd wat het lessen bij Rijschool Eren precies kost? Bezoek dan eens onze Tarieven pagina.

Je BE rijbewijs halen in een Audi?

Wil jij je rijbewijs halen in de dikste lesauto van Alphen aan den Rijn? Sinds kort lessen wij in een gloednieuwe Audi A3 met alle mogelijke opties. Een hele stoere bak dus. Geen problemen met de auto tijdens jou lessen. Gewoon instappen en gaan. Door deze auto kunnen wij onze leerlingen meer veiligheid bieden tijdens het behalen van hun rijbewijs. Daarnaast zijn wij natuurlijk erg trots dat wij kunnen zeggen dat onze lesauto een Audi is. Waar wacht je nog op? Ik wil lessen in een Audi!

Bij wie ga je lessen?

Sezer Eren

Sezer Eren

Ik ben Sezer Eren, al 9 jaar help ik toekomstige automobilisten aan hun rijbewijs. Ik heb van mijn hobby mijn...